om BB_top

Om Blue Bakery

Blue Bakery er en virksomhed, der rådgiver om byledelse, strategisk byudvikling, kommunikation og aktørinvolvering.

 

I Blue Bakery brænder vi for at udvikle visionære og innovative projekter til vores byer, landdistrikter og samfund. Vores afsæt er en strategisk tilgang med et blik for steders særlige potentialer, og vi kobler det langsigtede perspektiv med realisering af handlinger og aktiviteter her og nu.

 

Vi udvikler projekter, samtidig med at vi leder processen og samarbejdet med interessenter – ofte i et værdiskabende samspil mellem civilsamfund, erhvervsliv og bypolitik. Vi tilbyder strategier og udviklingsplaner, analyser og forundersøgelser, program og projektudvikling, aktørinvolvering, formidling og søsættelse af opstartsinitiativer.

 

Teamet bag

Blue Bakery blev etableret i 2006 og drives i dag af arkitekt og byudvikler Anne Katrine Hornemann og kommunikations- & udviklingsrådgiver Anja Dhyrbye.

 

Herudover har virksomheden tilknyttet et tværfagligt team af selvstændige konsulenter med kompetencer inden for event og kulturproduktion, formidling, grafisk produktion og projektudvikling.

om BB_konsulenter_AnneKatrineHornemann

Anne Katrine Hornemann
Indehaver & arkitekt 

Anne Katrine er uddannet arkitekt og byudvikler og har 15 års praktisk erfaring med strategisk byudvikling, aktørinvolvering og projektudvikling fra begge sider af bordet – som rådgiver og opdragsgiver. Anne Katrine er specialist i at lede udviklingsprojekter på et strategisk niveau med mange aktører og har et stort netværk og kendskab til branchens faglige, politiske og udførende parter.

 

Anne Katrine har været projektleder på vinderforslaget til NærHeden – fremtidens bæredygtige forstad i Hedehusene og som by- og projektudvikler én af de drivende kræfter på Musicon  – en ny aktørdrevet bydel i Roskilde, der fik Byplanprisen i 2012.  Hun har været medstiftende partner i tegnestuen NORD Architects, og modtaget Nykredits Motivationspris til talentfulde yngre arkitekter. Anne Katrine er ekstern lektor på masteruddannelsen Urbanism & Societal Change på KADK og har international erfaring med byudvikling som projektleder på tegnestuer i Amsterdam og London.

om BB_konsulenter_AnjaDhyrbye

Anja Dhyrbye
Strategisk kommunikations- & udviklingsrådgiver

Anja er uddannet Cand.Comm. og har 12 års erfaring med PR og kommunikation fra arkitektvirksomheder, forlagsbranchen og kommunikationsbureauer. Anja udvikler visionære koncepter og kommunikationsstrategier fra provinsudvikling til nationale fremtidsscenarier. Hun er skribent på projektbeskrivelser, strategi og udviklingsplaner og står for tilrettelæggelse af kampagner, målgruppe- & interessentanalyser, hjemmesider og sociale medier. Anja omsætter kompleks, faglig og samfundsvidenskabelig viden til klar kommunikation og har bl.a. været projektleder på konkurrencen ”Kan vi tegne et nyt land” for NORD Arkitekter og Statens Kunstfond. Anja er indehaver af kommunikationsbureauet Dhyrbye ,  bestyrelsesmedlem i LAG, Midt-Nordvestsjælland og udgør den ene part i kunstprojektgruppen Banko.

om BB_konsulenter_TrineBrandtRyhede

Trine Brandt Ryhede
Art Director & fotograf

Trine har 17 års erfaring som udvikler og producent af grafiske og fotografiske produkter for private og offentlige kunder. Trine afdækker hver enkelt opgaves DNA, som hun grafisk og fotografisk iscenesætter som stemningsfulde universer og identiteter. Trine udvikler kreative koncepter og visuelle identiteter, web-design, projekthjemmesider, illustrationer, magasiner og bøger. Trine har en fortid inden for forlagsbranchen, kommunikationsbureauer og som faglig ekspert og ansvarlig for Softworld Grafiske kurser i Århus.

om BB_konsulenter_RikkeFrisk

Rikke Frisk
Kulturproducer

Rikke er kultur & eventproducer og har 15 års erfaring med at lede og gennemføre komplekse kulturprojekter for private og offentlige kunder i ind- og udland. Rikke arbejder med kulturbegivenheder som et strategisk redskab i byudvikling, der kan være identitetsskabende for et lokalområde, skabe offentlig bevågenhed omkring et nyt projekt eller samle aktører og skabe engagement. Rikke har blandt andet stået bag åbning af metro’ens 3.etape i København, borgermøder i NærHeden/Hedehusene (fremtidens forstad), været leder af en musikfestival i DR’s Koncerthus og af innovationsfestivalen afsnit I. Rikke er til daglig leder af kulturproduktionskollektivet Indgreb.

om BB_konsulenter_NannaNielsen

Nanna Nielsen
Filmmager & visuel antropolog

Nanna er filmmager og uddannet visuel antropolog fra Goldsmiths University i London. Som antropolog har Nanna en undersøgende tilgang til filmens emne og hun har de sidste 12 år skabt en stor produktion af korte dokumentar- og informationsfilm om byudvikling, byliv og bygningsomdannelse bla. for Arkitektur Biennalen i Venedig, Køge Kyst, Dansk Arkitektur Center, Discovery Channel og Copenhagen X. Nanna er en all-round filmmager: hun instruerer, filmer og klipper kvalitetsfilm til TV, museer, ministerier, humanitære organisationer og virksomheder. Nanna driver filmproduktionsselskabet Kanvas Film.

om BB_konsulenter_ErikHey

Erik Skibsted Hey
Kulturplanlægger  & forretningsudvikler

Erik er en dreven kulturplanlægger og forretningsudvikler med en master i strategisk byplanlægning. De sidste 13 år har Erik udviklet, realiseret og driftet nytænkende kulturelle projekter, der har skabt byliv og sociale mødesteder i nye byområder. Erik står bla. bag de gedigne succeser i Københavns Havn:  Luftkastellet (strandbar & hostel) og Toldboden (luksus havnegrill). Erik har tidligere været kulturplanlægger i By & Havn og skabte en omfattende kultur- og oplevelseskalender, der var med til at øge opmærksomheden og stimulere salget af nye boliger i Ørestaden og Nordhavn. Pt. er Erik igang med at skabe et inspirerende kontormiljø i B&W’s gamle direktionslokaler.