aktuelt_cowi

Anne Katrine bliver bystrategisk seniorrådgiver i COWI

NYHED

Anne Katrine Hornemann starter som bystrategisk seniorrådgiver i COWI og træder dermed ind som en del af spidsen for COWI’s afdeling for byudvikling. Afdelingen består af et erfarent og tværfagligt team af byplanlæggere.

 

Anne Katrine Hornemann har, som indehaver og chefkonsulent i Blue Bakery, gennem de senere år markeret sig som faglig frontløber inden for strategisk byudvikling, byledelse, procesdesign og aktørinvolvering.

 

”Ved at koble Blue Bakery’s kerneydelser med COWI’s brede byplanfaglige kompetencer har vi en unik mulighed for at tilbyde en helhedsorienteret tilgang fra store urbane udviklingsprojekter til nære og lokale indsatser. Jeg ser et stort potentiale i at opskalere den strategiske, sociale og procesmæssige dimension i udviklingen af vores byer og landdistrikter og sammen med COWI opnå større indvirkning og effekt med vores løsninger.“

 

Hos COWI vil Anne Katrine fortsætte sit engagement med nuværende kunder og samarbejdspartnere – og med at udvikle det bystrategiske forretningsområde kombineret med projekt- og procesrådgivning. Hun starter d. 25. oktober og glæder sig til at løfte nye spændende opgaver sammen med et team af dedikerede rådgivere.

 

Læs mere her

 

Anne Katrine kan fortsat kontaktes på telefon 26176964 og annekatrine@bluebakery.dk